Sonntag, November 9

dum dum

for ti timer siden satte jeg mig foran min computer, og jeg sidder her endnu - med samme formål. til i morgen skal(!) jeg aflevere to store engelskopgaver. det er utrolig pinligt, men på en måde også ret beundringsværdigt, synes jeg selv. jeg har siddet i ti timer og vidst, at jeg skal skrive de her og at jeg godt kan nå det og stadig sove godt. og her sidder jeg så og har ikke skrevet ét ord. jeg bliver nødt til at lære at tage mig sammen. hvad gør I?

7 Kommentare:

Ida hat gesagt…

jeg kender det ALLLTTT for godt..
Jeg kan bare sige 2 ting.

Kaffe
og inspiration fra studieportalen, hvis du går heeelt død!!

Anonym hat gesagt…

vi stopper med at pive og får det overstået

Anonym hat gesagt…

nescafé red cup med minimælk, en god skål pebernødder, varm radiator og tykke sokker. lukket dør og stearinlys. Så kører det!

Anonym hat gesagt…

lav en aftale med en ven du rigtig godt kan lide, og som du ikke vil brænde af, for eksempel aftenen inden du skal aflevere. så er man ligesom forpligtet af noget, der føles sjovere og vigtigere end alle engelsklærere i verden.

Anonym hat gesagt…

hov, fik jeg forklaret min point, der?
det jeg mener er, at hvis jeg har en aftale med min bedste ven, og jeg ikke vil brænde min bedste ven af, så ved jeg, at jeg skal have lavet mine afleveringer inden.

a hat gesagt…

hej, I er søde! desværre kan jeg ikke så godt lide kaffe, og det kan jeg godt se er et lille problem.
og Eva. det er faktisk en rigtig god idé. jeg har bare prøvet det og tænker: arh, jeg laver det bare når jeg kommer hjem. det er ikke så vigtigt. og så har vi kattepinen.

Anonym hat gesagt…

du gør som der blir sagt.